Hög självrisk vid bärgning?
Det finns mycket som kan hända med din bil, oavsett om den är gammal eller ny. Du har säkert råkat ut för ett oförutsett driftstopp. Din vanliga räddnings-försäkring ger dig en viss rätt till bärgning, men med självrisk. Hos oss finns ingen självrisk.

På väg igen
Teckna Falck Väghjälp för kostnadsfri hjälp direkt på plats, utan självrisk. Du ringer bara ett telefonsamtal, vår räddningscentral svarar dygnet runt. Vi skickar den hjälp du behöver, oavsett om du är i Sverige eller utomlands. Mindre fel reparerar vi på plats. Går inte det tar vi din bil till en verkstad. Du får hyrbil, eller om situationen kräver, plats på tåg eller flyg. Du kan även få övernattning på hotell om du föredrar det.

Service dygnet runt
Med Falck Väghjälp sätter inte punktering, bensinstopp eller inlåsta bilnycklar stopp för resan. Du får till och med hjälp när bilen inte startar. Falck Väghjälp ger kostnadsfri hjälp vad som än händer med bilen. Ring ett samtal, sedan tar vi över.

Inga extra kostnader
Teckna Väghjälp i ett år och välj Sverige, Norden eller Europa. Det tillkommer inga kostnader. Det enda du behöver betala är eventuella reservdelar och verkstads-besök.

Teckna Väghjälp
Falck Väghjälp är ett enkelt och billigt sätt att gardera sig mot konsekvenserna av oförutsedda driftstopp. Du kan ringa Kundtjänst på tel 020 – 87 00 00.

Väghjälp för lätta yrkestrafiken
Nu finns även lösningar för lätta yrkestrafiken: budbilar, taxibilar och andra fordon som är registrerade för yrkestrafik och som inte har en totalvikt över 3500kg.

Kontakta Falck Försäkringsaktiebolag AB för mer information och villkor på tel 020 – 87 00 00.